MECI SPECTACULOS, ÎNCHEIAT CU O REMIZĂ

0
64

Gloria Buzău și FC Botoșani au remizat spectaculos, scor 3-3, într-un meci de infarct din cadrul etapei a 10-a a sezonului regulat al Superligii. Un scor care nu mulțumește pe niciuna dintre combatante, însă spectatorii au fost răsfățați cu goluri superbe din partea ambelor echipe și cu o derulare a ostilităților greu de anticipat.

Primii care au înscris au fost buzoienii prin Budescu, după o lovitură de colț. După pauză, Gloria s-a retras, iar botoșănenii au atacat cu fundașii la centru, iar golul a venit în minutul 70, după o greșeală în lanț a defensivei buzoiene. Doar șase minute au fost în avantaj gazdele, pentru că în minutul 80 a venit autogolul lui Matricardi. Argentinianul a deviat în plasă, perfect pentru Gloria, o centrare a lui Budescu.

În minutul 90, Botoșani trece din nou în avantaj prin golul francezului Ongenda. Bucuria moldovenilor n-a durat mult, întrucât în prelungiri, Ișfan, omul împrumutat de Gloria Buzău de la Craiova, a înscris printr-un șut impecabil, de la 16 metri. În urma acestei partide, ambele echipe își păstrează ultimele două locuri din clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =