ÎNFRÂNGERE LA SCOR PENTRU SCM GLORIA

0
63

Înfrângere categorică suferită de handbalistele de la SCM Gloria Buzău, pe teren propriu, în fața celor de la Rapid București. Echipa buzoiană a cedat cu 22-32, la capătul unei partide în care valoarea bucureștencelor și-a spus din plin cuvântul.

Echilibrul de pe tabelă a fost menținut doar în primele cinci minute ale meciului, atunci când Rapid a ratat nepermis de mult. Și Gloria avut dificultăți în a înscrie, inclusiv de la 7 metri, ratând de trei ori numai în prima repriză. Bucureștencele au pus stăpânire pe meci și au început să înscrie la foc automat. La pauză, oaspetele conduceau deja cu 17-9, o diferență aproape imposibil de recuperat.

Nici în partea a doua Gloria nu a reușit mai mult. Neinspirate în atac și oarecum demoralizate, buzoiencele nu au reușit să facă față asaltului bucureștean. Mai mult, portărița Rapidului a prins o zi de grație, ferecând poarta. S-a încheiat 32-22 pentru formația bucureșteană, la capătul unui joc în care Gloria și-a arătat din plin limitele.

Echipa buzoiană are numai 3 puncte în clasament după patru etape și este pe locul 10, nu departe de zona retrogradării. Etapa viitoare, programată tocmai pe 6 octombrie, Gloria va avea un alt meci extrem de greu, în deplasare, contra celor de la SCM Craiova, echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 95