GLORIA BUZĂU A FĂCUT EGAL CU OȚELUL GALAȚI

0
98

Meci destul de bun al Gloriei Buzău, sâmbătă, în fața revelației Oțelul Galați, pe arena din Crâng. Echipa buzoiană a încheiat la egalitate, 0 la 0, cu formația de la Dunăre, după o partidă destul de încrâncenată, fără mari ocazii de gol.

Meciul a fost echilibrat încă de la început, iar Gloria a avut o mare ocazie către finalul primei reprize, după o fază superbă de contraatac, construită de Budescu și portughezul Matos. Fostul internațional l-a găsit excelent pe Matos, în spatele ambilor stoperi gălățeni, acesta i-a întors serviciul lui Budescu, care a șutat la colțul scurt, dar portarul Iustin Popescu a parat cu ceva emoții.

În repriza a doua și gălățenii au avut șansa de a înscrie prin Maciel, care a șutat de la marginea careului, dar nu a găsit spațiul porții. Până la finalul partidei nu s-au mai consemnat mari ocazii, iar meciul s-a încheiat cu un scor alb.

În urma acestui rezultat, Gloria nu a scăpat de statutul lanternei roșii. Săptămâna viitoare, buzoienii se vor deplasa la Botoșani, pentru un veritabil derby al suferinței. Formația din Crâng are 6 puncte după opt etape, la fel ca adversara de săptămâna viitoare, FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 73