ATAC LA MIRCEA GEOANĂ

0
178

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romașcanu, a lansat joi un atac la adresa lui Mircea Geoană.

Într-o postare pe Facebook, Romașcanu a făcut trimitere la gafele acestuia legate de Regele Mihai și la comentariile cu privire la pregătirea lui Marcel Ciolacu, candidatul social-democraților la prezidențiale.

„Domnul Mircea Geoană, după o fulgerătoare carieră de aproape președinte și ceva urări de sănătate adresate Regelui Mihai, găsește timp și pentru mici reflecții pe seama declarației dlui Ciolacu privind continua pregătire în domeniul economic”, a scris, pe Facebook, Lucian Romașcanu.

Social democratul  a continuat ironiile la adresa lui Mircea Geoană.

„Este firească, totuși, pentru cineva care nu știe totul, dorința de dezvoltare personală. Această dorință sigur o are și Mircea Geoană, diferența stă în cel care furnizează cunoștințele și experiența: Mugur Isărescu în cazul lui Marcel Ciolacu,  SO Vântu în cazul lui Mircea Geoană. Cam atât pe tema aceasta”, a adăugat Romașcanu.

Mircea Geoană a avut miercuri seara, la un post de televiziune, primul interviu în calitate de candidat oficial la prezidențiale în care a gafat. Fostul secretar adjunct al NATO i-a urat “multă sănătate Regelui Mihai I, care a murit în urmă cu 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 10