PERIOADA DE ÎNSCRIERE PENTRU POSTURILE DIN POLIȚIE S-A PRELUNGIT

0
270

Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile scoase la concurs în Poliția Română, din sursă externă, a fost prelungită până la data de 20 septembrie 2024.

Astfel, înscrierile se fac online, până la data de 20 septembrie 2024, ora 16.00, în această perioadă fiind cuprinse și zilele nelucrătoare.

Înscrierile pentru concursurile în vederea ocupării unor posturi în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, cu recrutare din sursă externă, au început pe 19 august.

La ISJ sunt disponibile  7 posturi de agenți – ajutori șef de post; câte un post  de agent de poliție rutieră; la Serviciul Resurse Umane;  Serviciul de Acțiuni Speciale, respectiv unul la  Serviciul Comunicații și Informatică. Tot la Serviciul de Comunicații și Informatică sunt vacante și 2 posturi de ofiter.  Alte 4 posturi sunt pentru personal contractual.

Informații despre posturile scoase la concurs, precum și despre termenul de înscriere, documentele necesare, date de examen și altele, pot fi găsite pe portalul HUB de servicii publice https://hub.mai.gov.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 79