ÎNCĂ UN PORTAR LA GLORIA BUZĂU

0
362

Gloria Buzău continuă să își întărescă lotul după instalarea pe banca tehnică a lui Eugen Neagoe. După transferul lui Dragoș Albu, în Crâng va sosi, foarte probabil, încă un fotbalist care a evoluat în ultimii ani în Bănie.

Este vorba despre David Lazar, portarul celor de la Universitatea Craiova, un jucător convocat la un moment dat la echipa națională. Cariera sa a avut însă un evident regres  în ultimii ani, ajungând să fie al treilea portar al echipei oltene, după venirea lui Silviu Lung Jr. Pentru că are șanse tot mai mici de a apăra poarta Universității, transferul lui Lazar la Buzău ar putea fi binevenită, atât pentru jucător, cât și pentru clubul din Crâng.

La Gloria, Lazar le va face concurență lui Greab și Răilean, doi portari care nu au convins în acest început de sezon. Primul a comis câteva gafe mari, taxate inclusiv de suporteri, iar al doilea a apărat bine cu Rapid, însă nu și cu Universitatea Craiova. Portarul de 33 de ani l-ar avea coleg la Gloria pe Ișfan, un alt fotbalist care aparține Universității, venit la Buzău sub formă de împrumut.

În lotul buzoienilor mai figurează și un al patrulea portar, Dragoș Horeboiu, sportiv care tocmai a împlinit 22 de ani. În aceste condiții, nu este exclus ca Greab sau Horeboiu să părăsească gruparea buzoiană în zilele următoare, fie în urma unei rezilieri, fie împrumutați la alt club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 50 = 52