MIKE CESTOR, O NOUĂ ACHIZIȚIE LA GLORIA BUZĂU

0
632

Aflată pe ultimul loc al Superligii, Gloria Buzău încearcă să-și întărească lotul până la 8 septembrie, finalul perioadei de transferuri.

Ultima achiziție a clubului din Crâng este un jucător cunoscut în România și cu un palmares extrem de bogat. Este vorba despre Mike Cestor, un fundaș central, de 32 de ani, cu o carieră internațională impresionantă. Fotbalistul de 1,83 metri, a reprezentat Republica Democrată Congo la nivel de tineret și a jucat în mai multe campionate europene, inclusiv National League din Anglia, SuperLiga din România și în campionatul Poloniei. Cestor este un apărător versatil, putând evolua, atât ca fundaș central, cât și ca fundaș stânga.

De-a lungul carierei, el a acumulat peste 280 de meciuri oficiale, marcând 14 goluri. A avut performanțe notabile în competiții europene, inclusiv în preliminariile UEFA Champions League și UEFA Europa League, adăugându-și la palmares 7 apariții în Champions League și 4 în Europa League​. În România, la CFR Cluj a jucat în 62 de meciuri și a câștigat 3 titluri. Din vara acestui an, Mike Cestor este liber de contract și are o valoare de piață estimată la 100.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 73