MARCEL CIOLACU ȘI-A ANUNȚAT COLEGII DIN PARTID CĂ VA CANDIDA LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE

0
452

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a transmis, marţi, un mesaj audio intern membrilor Partidului Social Democrat, prin care îi anunţă pe aceştia despre decizia sa de a candida la alegerile prezidenţiale.

Informaţia a fost confirmată pentru AGERPRES de surse social-democrate.

„Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulţi dintre dumneavoastră am luat decizia să candidez la Preşedinţia României. Am vrut să aflaţi asta de la mine şi nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD”, a spus Marcel Ciolacu colegilor de partid.

Liderul social-democraţilor şi-a exprimat convingerea că PSD va reuşi să câştige scrutinul prezidenţial din acest an.

„Avem cea mai bună echipă pentru România, aşa cum am arătat la toate alegerile din ultimii patru ani. Sunt sigur că împreună vom reuşi să recâştigăm Preşedinţia după 20 de ani”, a afirmat Ciolacu.

Acesta şi-a anunţat colegii că la Congresul PSD de sâmbătă va prezenta planul său pentru România.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a ocupat, în trecut, mai multe funcții importante la nivelul administrației buzoiene. A fost subprefect al județului, prefect interimar, dar și viceprimar al municipiului Buzău. Ulterior, a devenit deputat și a ocupat funcția de secretar al Camerei Deputaților și președinte al Camerei Deputaților. Din postura de predinte al PSD Buzău, el a preluat șefia partidului la nivel național, în noiembrie 2019, după eșecul la prezidențiale a Vioricăi Dăncilă.

Marcel Ciolacu, candidatul PSD la funcția de președinte al României, va fi validat oficial sâmbătă, când social-democrații se vor reuni în Congresul ordinar. Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 24 noiembrie și 8 decembrie. Principalii contracandidați ai social-democratului Marcel Ciolacu ar urma să fie Nicolae Ciucă, liderul PNL, George Simion, președintele AUR și Elena Lasconi, de la USR. Un alt candidat ar putea fi Mircea Geoană, ca independent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =