REZULTAT BUN PENTRU GLORIA ÎN MECIUL CU RAPIDIȘTII

0
294

Rezultat bun pentru Gloria Buzău, în etapa a 5-a a Super Ligii. Formația din Crâng a terminat la egalitate, 1-1, pe propriul teren, partida cu Rapid București, echipă care își anunțase pretențiile la titlu în noul sezon.

Rapidiștii au început în forță meciul și au reușit să deschidă scorul după numai 10 minute. Francezul Papeau a fost servit excelent de Petrila, a scăpat de marcajul lui Sălceanu, și a trimis cu latul, din șase metri, în poartă. După gol, Rapid s-a mai retras, iar Gloria a avut prima mare ocazie în minutul 38, prin Matos, însă lovitura de cap a portughezului a trecut la câțiva centimetri de poartă.

În a doua repriză, formația buzoiană a ieșit mai decisă pe teren și a trecut la cârma jocului. A avut mai multe ocazii de a înscrie și a reușit egalarea în minutul 74, după un henț în careu comis de Borza, semnalizat din cabina VAR. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty, iar veteranul Budescu a transformat cu siguranță. Rapidiști puteau da lovitura în minutul 86, când Rrahmani, a șutat din cădere, de la 7 metri, însă Robert Sălceanu, a respins de pe linia porții.

S-a încheiat 1 la 1, rezultat în urma căruia Gloria are cinci puncte și se află înaintea Rapidului în clasament.

Etapa viitoare, echipa buzoiană merge în Bănie, pentru un nou meci extrem de greu, cu Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 61