EVENIMENT DE EXCEPȚIE

0
500

Eveniment de excepție, găzduit în acest zile, de municipiul Râmnicu Sărat. Este vorba despre cea mai rapidă și lungă competiție europeană de raliu de mare viteză. Ro Rally Marathon 2024, concurs de motorsport rally raid și off-road, reunește 80 de participanți de marcă din România, Italia, Bulgaria, Germania, Cehia, Polonia, Turcia, Franța, Austria și Marea Britanie. Evenimentul este organizat de Clubul sportiv Baja  555 MOTOSPORT, găzduit de Primăria Râmnicu Sărat și susținut de Consiliul Județean Buzău. Autoritățile și organizatorii doresc ca această competiție să devină un reper, dar și o tradiție în județul Buzău și întreaga Europă.

Ro Rally Marathon 2024 înseamnă un traseu de 1.500 de km, parcurs în județele Buzău, Vrancea, Ialomița și Călărași, până pe 11 august, dar și sute de profesioniști și voluntari, angrenați în buna organizare și desfășurare a raliului. Cartierul general al competiției este amplasat la Unitatea Militară din Râmnicu Sărat.Autoritățile buzoiene invită publicul să se bucure de această experiență inedită, la care participă cei mai îndemânați piloți din Europa.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc, duminică,  la Râmnicu Sărat.

Clubul sportiv Baja 500 MOTOSPORT a împlinit cel de-al 9-lea an de existență, cu o distincție şi un premiu din partea Federației Române de Motociclism pentru cel mai bun organizator de Rally Raid din România. Clubul este recunoscut pentru dedicarea și experiența cu care, an de an, reușește să creeze o cursă excepțională pentru pasionații acestei ramuri sportive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 16