METALUL BUZĂU A RELUAT PREGĂTIRILE

0
485

Metalul Buzău s-a reunit în vederea pregătirii noului sezon, de această dată, al ligii a 2-a. Deocamdată, jucătorii buzoieni se antrenează în baza proprie, urmând ca pe 15 iulie să plece într-un stagiu de pregătire centralizată, în Bulgaria, la Bansko, cunoscuta stațiune de ski din țara vecină.

Până atunci, Metalul va avea un joc de pregătire, sâmbătă, pe 6 iulie, în compania formației CS Afumați. Buzoienii și-au mai propus un meci amical, pe 13 iulie, chiar înainte de plecarea în cantonament. De asemenea, în Bulgaria, formația din Crâng va mai disputa câteva partide de pregătire împotriva unor echipe care se vor antrena la Bansko.

Între timp, conducerea Metalului este preocupată și de întărirea lotului, pentru a aduce echipa la standardele  ligii secunde. Țintele buzoienilor ar fi doi fundași centrali, un atacant și un mijlocaș. La echipa buzoiană a sosit, deocamdată, Alexandru Anton, jucător născut în 2004 și care a evoluat constant sezonul trecut al ligii secunde la Ceahlăul. La Piatra Neamț, Anton a bifat 18 prezențe în sezonul regular și patru în play-out. Mijlocașul format de Poli Iași a jucat inclusiv în barajul de anul trecut, chiar împotriva Metalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =