JUCĂTORI NOI LA GLORIA BUZĂU

0
496
Dragoș Sebastian Tescan

Gloria Buzău își întărește echipa cu alte achiziții. Prima este craioveanul de 24 de ani, Dragoş Sebastian Tescan, care a fost de acord să evolueze în tricoul clubului din Crâng, pentru un sezon. Mijlocaşul Tescan a crescut la juniorii Academiei de Fotbal “Gică Popescu”, iar în vara anului 2019 a făcut pasul spre Turris, unde a prins 10 meciuri. Dragoş a evoluat ultima dată pentru Universitatea Cluj, iar în cariera sa a bifat prezenţe şi în tricoul arădenilor de la UTA.

De asemenea, alți doi fotbaliști, rămași fără contract în această vară, vor mai evolua la clubul din Crâng. Este vorba despre Constantin Budescu de 35 de ani și despre fostul fundaș al Rapidului, Dragoș Grigore, de 37 de ani.

Budescu s-a înțeles cu Gloria Buzău și va evolua în Crâng în stagiunea 2024/2025 a SuperLigii. El a mai avut trei propuneri înainte de a se înțelege cu clubul buzoian. În sezonul 2023/2024, Constantin Budescu a fost legitimat la Petrolul și Farul, după care a rămas liber de contract.

Stoperul de 37 de ani, Dragoș Grigore – ,,Grig”, un alt fotbalist experimentat al primei ligi, care a evoluat în ultimii ani la Rapid, își va oferi serviciile echipei buzoiene. De-a lungul carierei sale, Grigore a bifat 3 apariții în Superliga în sezonul recent încheiat și are o partidă și în grupele Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 + = 56