NOAPTE ALBĂ PENTRU POMPIERII BUZOIENI

0
285

Pompierii buzoieni au intervenit noaptea trecută pentru stingerea a două incendii, unul izbucnit la o locuinţă din localitatea Maxenu şi altul care a cuprins un magazin alimentar. Din fericire, nu s-au  înregistrat victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, unul dintre incendii s-a produs marţi noaptea la nivelul unei locuinţe şi se manifesta violent pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

„În jurul orei 23,00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Maxenu, comuna Ţinteşti. La faţa locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la locuinţă pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a transmis ISU Buzău.

Incendiul a fost lichidat aproape de miezul nopții.

Ulterior, un alt incendiu s-a produs în localitatea Căldărăşti, la un magazin alimentar.

„În jurul orei 04,00, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar din localitatea Căldărăşti, oraş Pogoanele. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În sprijin a intervenit şi SVSU Pogoanele. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la un magazin pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, informează sursa citată.

După aproximativ două ore, în jurul orei 06,00, incendiul a fost lichidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =