VREAUPROIECT – CONSULTANTUL TĂU ONLINE PENTRU ACCESAREA FONDURILOR NERAMBURSABILE șI ACCELERATORUL DEZVOLTĂRII TALE

0
250

Ai auzit peste tot în media despre fonduri nerambursabile, și ai vrea și tu să știi dacă le poți accesa, dar rapid și simplu, fără un consultant? O simplă căutare îți oferă aceeași sursă de finanțare, sau mai mult, sunt prea multe și nu știi ce să alegi? Nu te opri la identificarea zecilor de surse de finanțare pe care este posibil sa fii eligibil, ci verifică online pe aceeași platformă potrivirea dintre oricare din fondurile disponibile și nevoile tale, prin doar cateva click-uri. Cum? Alege VreauProiect.ro, prima aplicație care îți oferă accesul simplificat la informația din Ghidul solicitantului.

De ce VreauProiect.ro?

Accesibilă oricui, oricând, de oriunde: antreprenori, companii, ONG-uri și entități publice, fără programări cu consultanți.

Clară! Simplifică informațiile direct din Ghidurile de finanțare – deschise și viitoare -, iar tu nu ai nevoie de un expert în accesare fonduri.

Eficientă! Nu trebuie să citești pagini întregi din Ghidurile de finanțare cu condiți de eligibilitate care nici măcar nu se aplică ție.

Ușor de folosit! Prin câteva click-uri ajungi la un document de câteva pagini cu tot ce trebuie și vrei să știi, structurat și personalizat.

Personalizată! Pentru că obții o Fișă de proiect cu informații care se aplică doar ție și nevoii tale pentru finanțarea ideii de dezvoltare.

Fără greșeli! Informațiile sunt preluate din documente oficiale direct de experți cu experiență în accesarea și implementarea fondurilor europene.

Rapidă! Automatizarea prin aplicația VreauProiect permite verificarea completă și detaliată pentru evaluarea proiectului.

Cooperare. Poti primi și trimite invitații către potențiali parteneri eligibili pe sursele de finanțare deschise sau lansate.

Încearcă și tu aplicația VreauProiect.ro și verifică ce surse de finasnțare pentru dezvoltarea ta poți accesa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 68