APROAPE 500 DE BUZOIENI, FĂRĂ APĂ CALDĂ

0
199

În plină vară, aproape 500 de buzoieni din blocurile racordate la sistemul centralizat de încălzire nu mai primesc apă caldă. Problema a fost dezbătută în cea mai recentă ședință a Cosiliului Local Municipal Buzău la solicitarea unui consilier PSD. Acesta i-a solicitat directorului societății RAM TERMO VERDE să  explice motivul sistării apei calde, între anumite ore, pentru locatarii apartamentelor din cele 5 blocuri Integral, de pe Bulevardul Industriei.

Consilierul PSD consideră că decizia de sistare a apei calde,  pentru o datorie minoră, nu se justifică. El i-a mai cerut directorului RAM TERMO VERDE să explice de ce apa a fost oprită colectiv și nu individual.

Directorul societății furnizoare de agent termic a explicat că s-a luat această decizie din cauza datoriilor mari acumulate de unii locatari din blocurile respective. El a adăugat că a încercat evitarea acestei situații prin trimiterea către locatari a unor notificări și propuneri de eșalonare a datoriilor.

În ciuda discuțiilor aprinse, problema locatarilor nu a fost rezolvată. Primarul Constantin Toma s-a oferit să medieze rezolvarea situației, printr-o întâlnire între reprezentanții Asociațiilor de proprietari și conducerea RAM TERMO VERDE, care va avea loc în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 45