CU OCHII PE RESTAURANTE ȘI PENSIUNI

0
298

Proprietarii de hoteluri, cabane sau pensiuni din județul Buzău vor fi verificaţi la sânge de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, în perioada sărbătorilor de iarnă. Controalele vizează, în special, calitatea serviciilor, modul de informare a turiştilor cu privire la tarife sau dacă modul de promovare al obiectivelor vizate reflectă realitatea. În același timp, comisarii OPC vor verifica dacă cei care prestează astfel de servicii o fac în mod legal, deţinând toate documentele necesare, astfel încât  consumatorii să nu aibă de suferit.

Nici administratorii de restaurante şi agenţii economici care activează în domeniul alimentației publice nu vor fi ocoliţi de controale. Împreună cu reprezentanții Direcţiei Sanitar Veterinare, inspectorii OPC Buzău vor controla restaurantele care găzduiesc petreceri de Revelion. Aici, inspectorii vor urmări dacă patronii respectă condiţiile igienico-sanitare și de preparare a produselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here