Explozie uriașă a preţului cărnii de miel, cu câteva zile înainte de sărbătorile Paştelui, în magazinele și piețele din Buzău. În Piaţa Centrală, din muncipiul Buzău, kilogramul de carne de miel şi ied se vinde cu 32 de lei, în timp ce în gospodăriile din județ nu depăşeşte 24 de lei. În cele două hypermarketuri din Buzău, situaţia este şi mai delicată. Un kilogram de pulpă anterioară de miel cu cap costă 25 lei, preţul unui kilogram de cotlet de miel cu os se ridică la 45 lei, iar carcasa de miel se vinde cu 35 lei. Și tradiționalul drob este mai scump decât în alți ani. Buzoienii care vor să cumpere organe de miel trebuie să plătească 18 lei pe kilogram. În cazul în care truda gospodinelor este prea mare și vor să îl cumpere gata făcut din hypermarket, pentru 300 de grame de drob cu organe de miel buzoienii trebuie să scoată din buzunare 11,5 lei.