DEPUNEREA CERERILOR LA APIA, LĂSATĂ PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

0
930

Fermierii trebuie să depună anual, între 1 martie şi 15 mai, la Agenţiile de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, cererile unice de plată, pentru a beneficia de plăţile directe şi ajutoarele naţionale tranzitorii. Deși campania de depunere a debutat acum mai bine de o lună, numărul viitorilor beneficiari de sprijin finaciar care s-au prezentat la A.P.I.A. Buzău este mic, în comparaţie cu programările făcute.

Din experienta anilor trecuţi, reprezentanții APIA Buzău sunt convinși că cei mai mulţi fermieri vor veni spre finalul campaniei. Ceea ce va aglomera programul de lucru al angajaţilor instituției.

Fermierii trebuie să depună o singură cerere de plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite. Cererile pentru fermierii care solicită sprijin pentru o suprafaţă mai mare de 50 de hectare de teren agricol se depun la centrul judeţean APIA, iar pentru suprafeţe mai mici sau egale cu 50 de ha, la centrele locale. Ultima zi de depunere a cererilor unice, fără penalizări, este 15 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 22