Israelianul Ron Weiner a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare, după ce acesta și-a recunoscut vinovăția în dosarul „Black Cube” privind hărțuirea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Tribunalul București a respins pe 29 noiembrie 2016 acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Ron Weiner cu procurorii DIICOT, însă Curtea de Apel București a revenit asupra acestei decizii, prin admiterea apelurilor, și a decis condamnarea israelianului la închisoare cu suspendare.
Instanța a dispus și un termen de supraveghere de 3 ani în cazul lui Ron Weiner, perioadă în care el are mai multe obligații: să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune București, să anunțe schimbarea locuinței sau a locului de muncă, să nu comunice cu persoanele vătămate. De asemenea, el a fost obligat să presteze 60 de zile muncă în folosul comunității, în cadrul DGASPC Sector 4 București (activități de întreținere, gospodărie și recondiționare mobilier) sau în cadrul Fundației pentru Promovarea Sancțiunilor Comunitare București (dezasamblare și sortare a componentelor electronice și electrice).
Pe 16 noiembrie 2016, un alt israelian inculpat în acest dosar, David Geclowicz, a fost condamnat tot la 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare, iar un al treilea israelian implicat în acest caz — Yossi Barkshtein — a reușit să fugă din România, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă. În cadrul grupării astfel constituite, Ron Weiner răspundea de partea tehnico-informatică a activității, deținând cunoștințele informatice necesare, ocupându-se de atacurile de phishing și de compromiterea efectivă a conturilor de email, în timp ce David Geclowicz se ocupa de contactarea telefonică a persoanelor din familia și anturajul Laurei Kovesi și de obținerea datelor de contact necesare, mai precis adresele exacte de email, care în continuare formau ținta atacurilor informatice.
În același dosar, procurorii l-au mai pus sub urmărire penală şi pe fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, care a ocupat funcția de șef grupare sectoare informativ-operative în Direcția Generală de Prevenire și Combatere Terorism din cadrul SRI. În anul 2015, el a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență și spălare a banilor.