VICTORIE MUNCITĂ OBȚINUTĂ DE HC BUZĂU

0
79

Victorie logică, însă greu obținută de Handbal Club Buzău, în liga națională masculină. Buzoienii s-au impus cu 38-32 în fața celor de la CSM Odorhei, o echipă nou-promovată, după ce în prima repriză a fost condusă chiar și la trei goluri.

Handbaliștii de la Odorhei, aflați penultimii în clasament, cu doar 4 puncte, au început în forță meciul din Sala Sporturilor și s-au instalat la cârma jocului. Oaspeții au condus în permanență, chiar și la trei goluri, și au intrat la cabine cu un avantaj pe care puțini l-ar fi anticipat la startul întâlnirii: 19-21.

Probabil certați la pauză, buzoienii au început însă în forță repriza a doua. Mai experimentați, dar și mai valoroși, jucătorii de la Handbal Club au înscris la foc automat și s-au apărat exact. Buzoienii au egalat și au preluat conducerea rapid la trei goluri, moment în care soarta partidei părea jucată. S-a încheiat 38-32, rezultat mult mai muncit decât pare la prima vedere, dar care aduce echipei buzoiene încă trei puncte prețioase în clasament.

Handbal Club Buzău rămâne pe locul 5, o clasare care nu asigură prezența în Europa, dar este cât se poate de meritorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 50 = 55