METALUL A REUȘIT DOAR UN EGAL

0
98

2-0 e un scor periculos în fotbal. A demonstrat-o și Metalul Buzău în partida, de pe teren propriu, cu Metaloglobus, fiind egalată după ce a condus cu 2 la 0.

Scorul a fost deschis de buzoieni, prin Adrian Moldovan, în minutul 45 al partidei. Atacantul Metalului a finalizat frumos un contraatac, cu un șut la colțul lung. Imediat după pauză, echipa buzoiană și-a mărit avantajul. A fost un gol creat și finalizat de Tudorică, după o execuție de la marginea careului.

Din păcate, buzoienii n-au reușit să păstreze rezultatul, chiar dacă au mai avut două ocazii de a duce scorul la 3-0. Ratările s-au răzbunat, iar bucureștenii au punctat. Mai întâi  Milea a redus din diferență în minutul 64, cu un șut de la marginea careului mic. Zece minute mai târziu, Georgian Honciu a restabilit egalitatea pe tabelă. Fostul jucător al Gloriei, nemarcat, a trimis în poartă de la mică distanță.

Metalul a încercat să revină și să-și adjudece victoria, dar  Alin Nica a ratat o bună oportunitate fiind deposedat în ultimul moment la marginea careului. S-a terminat 2-2,  rezultat care consemnează prima remiză în campionat pentru ambele echipe.

Metalul, cu 13 puncte, a urcat pe 11, poziție care o scutește deocamdată de emoțiile retrogradării. În etapa viitoare, pe 26 octombrie, echipa buzoiană se deplasează la Târgoviște pentru meciul cu Chindia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 92