VICTORIE CLARĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
264

Victorie categorică pentru Gloria Buzău în deschiderea etapei a 13-a din Superligă. Echipa din Crâng s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Hermannstadt, după un meci controlat de la un capăt la altul de buzoieni.

Gloria a avut inițiativa în prima parte a meciului însă nu a reușit să înscrie, până în minutul 45, dintr-un penalty neacordat iniţial de arbitru, pentru un fault al lui Murgia la Işfan. VAR a intervenit, însă, și a dictat lovitură de pedeapsă. Budescu a transformat cu siguranţă şi echipa buzoiană a intrat la cabine în avantaj.

Din minutul 54, sibienii au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Antoni Ivanov. În minutul 65 arbitrul a dictat din nou penalty, pentru un fault al lui Selimovic la Işfan. După consultarea VAR, penalty-ul a fost anulat, pentru că faultul a avut loc în afara careului oaspeţilor. Gloria s-a desprins, totuși, la 2-0, după ce același Budescu a șutat necruțător, în minutul 71, în urma unei faze superbe purtate de buzoieni, pasa decisivă aparţinându-i lui Işfan. Până la final echipa din Sibiu a mai avut un jucător eliminat, pe Silviu Balaure, în minutul 79. Buzoienii au stabilit scorul final în minutul 90+5, prin Ricardo Matos, la capătul unui contraatac.

În urma acestui rezultat, Gloria a acumulat 13 puncte și a părăsit ultima poziție a clasamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 68