“ORA DE CIVILIZAȚIE “ PENTRU ELEVII DIN MEREI

0
84

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău au desfășurat ieri o activitate preventiv-educativă alături de elevii Școlii Gimnaziale din Merei, în cadrul programului național ,,Ora de civilizație” derulat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Peste 50 de elevi au putut afla mai multe despre necesitatea respectării normelor de conviețuire socială, prevenirea violenței în mediul școlar, prevenirea victimizării elevilor, modalități de sesizare a faptelor antisociale, răspunderea contravențională și penală a minorilor, precum și care sunt consecințele legale, sociale și morale ale faptelor antisociale.

Activitatea face parte din programul derulat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, ”Ora de civilizație”, finanțat prin Mecanismul național de susținere a prevenirii criminalității.

Pe tot parcursul anului școlar, jandarmii buzoieni vor desfășura activități în cadrul programului, scopul acestora fiind prevenirea faptelor antisociale și a comportamentelor asociate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =