SE DEPUN CERERILE PENTRU AJUTOARE DE ÎNCĂLZIRE

0
205

Din această săptămână, buzoienii cu venituri reduse pot solicita ajutoare de la stat pentru a-și plăti facturile la căldură, în sezonul rece. Indiferent dacă își încălzesc locuințele cu lemne, gaze sau curent electric ori mai sunt racordați la sistemul centralizat de încălzire, buzoienii pot primi lunar ajutor pentru plata căldurii.

În cazul persoanelor care se încălzesc cu lemne, gaze sau curent, cererile pentru sprijin financiar se depun la Direcția de Asistență Socială.

De asemenea, buzoienii care sunt racordați la sistemul centralizat de energie termică, pot depune solicitările, fie la asociațiile de proprietari, fie direct la RAM Termo Verde, dacă au contract direct cu societatea de termoficare.

Acordarea ajutoarelor nu va fi influențată de majorarea pensiilor, pentru că se va lua în calcul cuantumul veniturilor din luna august, adică dinainte de recalculare. Pentru a primi ajutoare de încălzire, venitul maxim al fiecărui membru al familiei trebuie să fie de 1.386 lei, iar în cazul persoanelor singure, de 2053 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =