RÂMNICENI SĂRBĂTORIȚI LA NUNTA DE AUR

0
262

Emoții și bucurie. Așa poate fi descrisă atmosfera de vineri seară, de la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat, acolo unde 49 de cupluri au fost aniversate de autoritățile locale. Râmnicenii care au sărbătorit jumătate de secol de căsnicie, au primit din partea Consiliul Municipal diplome de onoare, flori, dar și câte un premiu în valoare de 1.000 de lei. Autoritățile au felicitat cuplurile care, anul acesta, au sărbătorit nunta de aur.

Râmnicenii sărbătoriți au mai avut parte de o surpriză: un spectacol de muzică, organizat de Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, Râmnicu Sărat.

La eveniment au fost prezenți și politicieni, care au avut  numai gânduri bune pentru cuplurile aniversate.

Râmnicenii, care au sărbătorit cinci decenii de când sunt împreună, sunt convinși că iubirea, înțelegerea, respectul și răbdarea sunt valorile cele mai importante într-o căsnicie.

În anul 1974, la Primăria Râmnicu Sărat au fost încheiate 291 de căsătorii. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în prezent, doar 49 de căsătorii mai sunt valabile, restul fiind desfăcute prin hotărâre de divorț, decesul unuia dintre soți sau mutarea cuplurilor în alte localități. La ultima ședință a Consiliului Local Municipal s-a aprobat fondul de premiere a cuplurilor care au împlinit sau împlinesc, anul acesta, 50 de ani de căsătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 53