O toamnă culinară de neuitat. Este ceea ce a pregătit comunitatea slow-food de la Buzău pentru toți cei care apreciază gustul rafinat al produselor autentice.
Începând cu 12 octombrie, la Berca, buzoienii pot lua parte la Piața Artizanilor, un concept inovator ce aduce consumatorii mai aproape de fermierii și producătorii locali de alimente din Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului. Buzoienii vor putea descoperi delicioase produse alimentare locale și vor putea degusta preparate alese.
Pe 19 octombrie, amatorii licorilor alese sunt invitați la Săhăteni, acolo unde va avea loc o degustare de vinuri bio. Tot pe 19 octombrie, dar și pe 20 octombrie, la una dintre pensiunile din Berca va avea loc evenimentul „Simfonie la ceaune”, acolo unde buzoienii vor putea savura alte preparate locale.
Și în luna noiembrie, începând cu data de 2, cei de la Slow Food Buzău au pregătit o serie de evenimente în cadrul unui veritabil Brunch de Toamnă.