GLORIA BUZĂU A FOST ÎNVINSĂ LA BUCUREȘTI

0
198

Gloria Buzău n-a reușit surpriza la București, fiind învinsă de FCSB. Echipa din Crâng a deschis scorul repede, în minutul 5, prin Jipa, la capătul unei acțiuni personale de toată frumusețea. Tânărul împrumutat de la Hermannstadt a driblat ușor trei adversari și  a înscris cu un șut plasat excelent, de la 20 de metri. La doar un minut după deschiderea scorului, arbitrul a dictat penalty pentru bucureșteni, la un presupus fault comis de Ișfan asupra lui Crețu. Arbitrul a revenit, însă, asupra deciziei, fiind sesizat din camera VAR. Cu șase minute înainte de pauză, FCSB a egalat, prin Octavian Popescu. Acesta a transformat impecabil o lovitură liberă de la 19 metri.

După pauză, Gloria a încercat să păstreze scorul de pe tabelă, mizând pe contraatac. Presiunea celor de la FCSB s-a concretizat, totuși, în minutul 67. Același Popescu, mult prea liber la 16 metri, a preluat excelent și a șutat la colțul lung imparabil. În minutul 74, s-a făcut 3-1, după golul înscris de Bîrligea, care a finalizat calm, la colțul scurt, din interiorul careului, după o pasă venită de la Olaru.

Buzoienii au dat ceva emoții gazdelor, după ce au reușit să reintre în meci prin golul lui Cestor, din minutul 87. În cele câteva minute rămase până la final, Gloria nu și-a mai creat ocazii de a egala.

Gloria a revenit pe ultimul loc al clasamentului, după ce FC Botoșani a trecut, tot duminică, de Rapid, cu 2-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =