VICTORIE OBȚINUTĂ ÎN ULTIMELE SECUNDE

0
235

Victorie chinuită pentru Handbal Club Buzău în Cupa României în fața studenților de la Poli Timișoara. Echipa buzoiană s-a impus cu 26-25, cu un gol înscris în ultimele secunde.

Handbaliștii buzoieni au început în forță meciul din Sala Sporturilor. În minutul 20, Handbal Club avea deja un avantaj de patru goluri, 11-7, și părea că nimic nu poate sta în calea unei victorii detașate. N-a fost așa, întrucât bănățenii au speculat relaxarea buzoienilor și au revenit ușor-ușor, egalând la 14 chiar înainte de pauză.

În partea a doua a fost și mai rău. Poli Timișoara a preluat frâiele jocului, dar și avantajul pe tabelă. În minutul 40, bănățenii chiar aveau un avantaj de trei goluri, 18-21, în condițiile în care mulți dintre titularii lor au fost odihniți. Din fericire, Handbal Club s-a trezit repede din pumni și a reușit să egaleze. În continuare s-a mers cap la cap până la final, cu mai multe ratări decât reușite pentru ambele formații. Meciul s-a decis în ultimele 20 de secunde, când buzoienii au înscris pentru 26-25 de la 7 metri, iar bănățenii n-au mai avut răspuns.

Pentru Handbal Club, urmează meciul din campionat cu Știința Bacău, partidă programată pe 6 octombrie. Adversara din următorul tur al Cupei României va fi cunoscută după o tragere la sorți a cărei dată nu a fost anunțată încă de Federația Română de Handbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 87