UPDATE. ÎNSCRIERILE PENTRU CASA VERDE FOTOVOLTAICE CONTINUĂ CU REGIUNEA SUD-EST.

0
136

Actualizare:

Peste 8.000 de persoane fizice din regiunea Sud-Est a României au depus astăzi dosare de finanţare în Programul ‘Casa Verde Fotovoltaice’. Astfel, bugetul de aproximativ 242 de milioane de lei, alocat acestei regiuni a fost rezervat integral. Fondurile s-au epuizat în doar  două minute, la fel cum s-a întâmplat şi în cele 3 sesiuni anterioare.

Mâine va veni rândul locuitorilor din regiunea Sud, respectiv judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman.

Bugetul total al schemei în acest an este de 2 miliarde de lei, iar fiecare beneficiar primeşte 30.000 de lei de la stat pentru a-şi instala panouri fotovoltaice şi baterii de stocare.Zilele următoare programul se va adresa regiunilor Bucureşti-Ilfov, Sud-Vest şi Vest, iar pe 9 octombrie – unităţilor de cult.

Stire inițială:

Înscrierile persoanelor fizice în programul Casa Verde Fotovoltaice continuă astăzi cu regiunea Sud-Est, respectiv județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Vrancea și Tulcea, pentru care există o alocare financiară de aproape 242 de milioane de lei. Vor urma sesiuni zilnice și pentru regiunile Sud-Muntenia, București-Ilfov, Sud-Vest și vest, iar pe 9 octombrie pentru unitățile de cult.

Ieri, bugetul de peste 319 milioane de lei alocat regiunii Nord-Est în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice s-a epuizat rapid. Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că s-au înscris peste 10.000 de persoane din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui, care vor primi câte 30.000 lei pentru cumpărarea de panouri necesare producerii de energie electrică și pentru acumulatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 29