MIZERIE ÎN PENSIUNILE DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
88

Mizerie în bucătărie, lenjerii murdare, piscine cu apă tulbure și multe alte deficiențe au fost descoperite recent de comisarii de la Protecția Consumatorilor, la câteva pensiuni din județul Buzău. Totul în urma unor controale efectuate la 17 unități de cazare buzoiene, unde au fost găsite probleme majore la cele mai multe dintre ele.

Verificările au scos la iveală faptul că mulți dintre operatori au cam “uitat” de curățenie și de asigurarea celor mai bune condiții pentru clienții care se cazau în unitățile lor. Mai exact, turiștii erau cazați în camere neigienizate, cu lenjerii pătate, masa oamenilor era pregătită în vase pline de grăsime și de rugină, iar în vitrinele neigienizate erau păstrate produse expirate, care ajungeau în farfuria clienților.

Nici piscinele unităților de cazare nu erau în regulă. Unele dintre acestea nu aveau buletine de analiză la apă, iar altele aveau apă tulbure, spre verde. Amenzile date de comisari s-au ridicat la 140.000 lei. De asemenea, bucătăriile a două pensiuni precum și două piscine au fost închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =