PLATA PARCĂRILOR LA RM SĂRAT, VERIFICATĂ PRINTR-UN SISTEM DIGITAL MODERN

0
78

Începând cu luna octombrie, conducătorii auto care parchează în parcările publice cu plată, administrate de Acvaterm Râmnicu Sărat, vor fi verificați dacă au plătit parcarea, cu ajutorul unui sistem digital modern. Echipajul societății va fi dotat cu un aparat de fotografiere a autoturismelor și o imprimantă mobilă, pentru a verifica mașinile pentru care nu s-a plătit parcarea. Până acum, verificarea era făcută la pas de angajații societății.

În prima fază a implementării noului sistem, conducătorii auto vor fi avertizați de angajații Acvaterm cu privire la obligația de a plăti locul de parcare, după care se va trece la sancționarea celor care nu vor să achite pentru locul ocupat.

De asemenea, cu ajutorul acestui sisitem digital, angajații Acvaterm Râmnicu Sărat  vor verifica și parcările de reședință, în special, pe cele care sunt ocupate de râmniceni, deși nu sunt plătite.

În municipiul Râmnicu Sărat, taxa de parcare pentru locurile de parcare cu plată se poate achita prin patru modalități: în sistem de autotaxare, utilizând aparatele de taxare, amplasate în apropierea locurilor de parcare cu plată, prin achiziția unui abonament de parcare de la sediul Acvaterm, prin transmiterea unui SMS sau prin descărcarea aplicației Tpark și utilizarea acesteia de pe telefonul mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 22