ÎȘI AFLĂ ADVERSARII DIN CUPĂ

0
78

Federația Română de Fotbal a stabilit data tragerii la sorți a componenței grupelor Cupei României. Astfel, miercuri, 25 septembrie, Metalul Buzău își va afla advesarii. 24 de echipe, dintre care opt din prima ligă, cel mai bine clasate în sezonul anterior, plus alte 16 câștigătoare ale play-off-ului vor compune grupele.

Federația a împărțit tragerea la sorți în trei urne valorice, iar  Metalul se află în cea de-a treia categorie, alături de FC Argeș, CS Afumați, SCM Râmnicu Vâlcea, Unirea Ungheni, Agricola Borcea, Unirea Alba Iulia și Sănătatea Cluj. Toate echipele vor juca un meci cu o echipă din urna 1, un meci cu o echipă din urna 2 și un meci cu o echipă din urna 3 la nivelul grupei.

Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent, exceptând duelul formațiilor din prima urnă valorică, programat pe terenul primei echipe extrase.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală. Primul meci al grupelor Cupei României este programat pe 30 octombrie, iar finala pe 14 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =