UN NOU TRANSFER

0
94

 

Gloria Buzău continuă achizițiile. Clubul din Crâng a anunțat oficial transferul fundașului lateral, în vârstă de 28 de ani, Alessandro Ciranni. Fotbalistul este liber de contract din luna iulie, când s-a despărțit de Zulte Waregem .

Fundaşul belgian cu origini italiene are o înălțime de 1,72, dar s-a remarcat în ligile din Belgia și Olanda prin calitățile sale tehnice și versatilitatea în defensivă. El poate evolua, atât ca fundaș lateral, cât și ca aripă dreaptă. Alessandro Ciranni a avut sezoane în care a evoluat constant în prima ligă belgiană, dar și în cea olandeză. De asemenea, el are și patru meciuri sub tricolorul țării sale, toate la echipa de tineret.

Jucătorul belgian este cotat de site-urile de specialitate la  500.000 de euro, dar au fost momente în cariera sa în care  valora 1,6 milioane de euro. El vine să întărească devensiva buzoiană, în condițiile în care Gloria nu a început prea bine sezonul în Superligă. Nou promovată, formația din Crâng este pe ultimul loc în clasament cu 6 puncte acumulate în 9 etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =