PRIMA VICTORIE PENTRU HANDBALISTELE BUZOIENE

0
76

Prima victorie pentru SCM Gloria Buzău, în acest sezon al Ligii Florilor. Buzoiencele s-au impus destul de clar în fața handbalistelor din Zalău, la capătul unei partide pe care au controlat-o de la un capăt la altul.

Gloria a început în forță meciul din Sala Sporturilor și, la un moment dat, conducea cu 11-2. Până la pauză, Handbal Club Zalău a mai micșorat din diferență, însă fără a avea vreo șansă de a echilibra partida.

Prima parte a meciului s-a încheiat cu 19-11 pentru buzoience, scor care arăta diferența de valoare dintre cele două echipe.

După pauză, jucătoarele din Zalău au încercat mai mult, în special în apărare. De aici a rezultat un joc mult mai dur, sancționat de arbitri cu mai multe eliminări. Pe acest fond, evoluția Gloriei nu s-a mai ridicat la nivelul primei părți, iar oaspetele s-au apropiat la 5 goluri, în minutul 54 (25-20). În continuare, scorul a suferit mici răsturnări, însă fără a mai contribui desisiv la soarta partidei.

S-a încheiat 28-23 pentru SCM Gloria, scor care aduce primele trei puncte pentru jucătoarele din Buzău, și  locul 8 în clasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =