ÎNCĂ DOUĂ TRANSFERURI LA GLORIA BUZĂU

0
922
Dragan Lovric

Gloria Buzău continuă să transfere după venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică. Clubul din Crâng a perfectat déjà patru achiziții. După  Dragoș Albu și David Lazar, alți doi jucători au semnat cu formația buzoiană în această săptămână.

Dragan Lovric  a acceptat să evoluze în acest sezon la Gloria, după ce anul trecut a jucat la Oțelul Galați. Stoperul croat s-a despărțit în vară de formația lui Dorinel Munteanu, după ce bifase peste 20 de meciuri, majoritatea din postura de titular. El a ajuns la Buzău din postura de jucător liber, iar, în trecut, a mai jucat în Armenia.

Tot în această săptămână, Gloria l-a transferat și pe Alex Jipa, mijlocaș care aparține sibienilor de la Hermannstadt.  Tânărul de 22 de ani vine la Buzău sub formă de împrumut și poate evolua în ambele flancuri. În actualul sezon al Superligii a jucat în primele trei etape și a contabilizat doar 17 minute, de fiecare dată din postura de rezervă. Ca și în sezonul trecut, Jipa a evoluat mult mai mult, grație criteriilor „under“.

Seria transferurilor la Gloria ar putea continua și în perioada următoare, având în vedere că jucătorii liberi de contract pot semna angajamente cu cluburile din România și după expirarea perioadei de transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 96