TOAMNA PLINĂ DE EVENIMENTE CULINARE, LA BUZĂU

0
355

„Toamna Culinară”, o serie de evenimente gastronomice organizate de către comunitatea Slow Food, la Buzău, se pregătește de debut.  Acest program, care va începe din acest weekend și se va desfășura până la sfârșitul lunii noiembrie, aduce în prim-plan bogăția culinară a regiunii, cu 20 de evenimente organizate în peste 10 locații diferite.

Este vorba despre organizarea unor tururi culinare prin cele mai frumoase regiuni ale Buzăului, precum Geoparcul UNESCO Ținutul Buzăului, Valea Nișcovului, Dealul Istrița-Dealu Mare, dar și organizarea altor evenimente speciale: degustări de produse artizanale, meniuri Farm-to-Table, degustare de vinuri bio, vânătoare de trufe, Festivalul Cătinei, precum și Oktoberfest cu produse artizanale.

De neratat va fi și evenimentul déjà tradițional „Piața Artizanilor”, de la Berca, la care vor fi prezenți toți producătorii din rețeaua Slow Food Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here