ÎȘI DĂ MARCEL CIOLACU DEMISIA DIN FRUNTEA PSD?

0
167

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, pare indecis în ceea ce privește o posibilă demisie din fruntea formațiunii social-democrate, în cazul unui eşec la prezidenţiale. Demnitarul  a propus ca toţi cei care nu vor intra în turul doi, de la celelalte partide, să îşi dea demisia şi pe urmă va decide și el următorul pas.

Marcel Ciolacu este convins că puterea în stat trebuie împărţită, iar în cazul în PSD câştigă, atât alegerile prezidenţiale, cât şi pe cele parlamentare, va ține cont de acest aspect.

Unii analiști politici spun că eșecurile PSD din ultimii 24 de ani au avut mai multe variabile, de la situația socio-economică a vremurilor, la forța unor candidați de dreapta precum Traian Băsescu sau Klaus Iohannis, situație cu totul diferită, însă, în 2024. PNL se chinuie cu Nicolae Ciucă, ce este sub scorul partidului, iar USR și Elena Lasconi nu par să aibă forța necesară, cel puțin momentan, pentru a ajunge în turul doi.

Aceștia mai spun, că în situația în care Marcel Ciolacu ar pierde prezidențialele, este important de văzut cu ce va obține la acest scrutin, pentru că în cazul unui rezultat strâns, să fie tot el propus ca și premier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 25