EUGEN NEAGOE, NOUL ANTRENOR AL GLORIEI BUZĂU

0
332

Eugen Neagoe va fi instalat, astăzi, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal Gloria Buzău, a anunţat clubul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Clubul va organiza de la ora 16:15 o conferinţă de presă care va avea ca scop prezentarea noului staff tehnic al Gloriei Buzău şi la care vor participa Cristian Ceauşel (vicepreşedintele Comitetului Director al clubului) şi Eugen Neagoe (antrenor principal).

Miercuri, Gloria a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale.

Eugen Neagoe, de 57 de ani, vine de pe banca FC Argeș. În cariera sa de tehnician, Neagoe a mai antrenat la Universitatea Craiova, Pandurii, Drobeta Turnu Severin, FCSB, Poli Iași, Dinamo, Sepsi, Hermannstadt, Astra și U. Cluj.

Gloria Buzău ocupă ultimul loc în Superligă după opt etape, cu cinci puncte, după o victorie, două egaluri şi cinci eşecuri.

Gloria a ratat calificarea în grupele Cupei României, fiind eliminată în play-off de CS Afumaţi, la loviturile de departajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 28