COSTURI SUPORTATE DE FIRMA CARE A PROVOCAT AVARIA

0
299

Pierderile uriașe de apă cauzate de o spartură la magistrala de apă de pe strada Alexandru Marghiloman, din municipiul Buzău, nu vor fi suportate de buzoieni, ci de firma care a provocat avaria.

Precizarea este făcută de conducerea Companiei de Apă Buzău, care anunță că firma respectivă, cu care are contract, va trebui să achite, nu doar apa pierdută, ci și costurile echipelor care au intervenit pentru reparații.

Aceeași firmă este bună de plată și în cazul unei alte avarii, care a avut loc, săptămâna trecută, pe strada Stadionului. În cazul acelui incident, factura s-a ridicat la 600.000 de lei, ceea ce înseamnă că pentru avaria de pe strada Alexandru Marghiloman costurile ar putea fi uriașe.

Marți după-amiază, muncitorii firmei care lucrau la amplasarea unei noi conducte de apă, pe strada Alexandru Marghiloman, au avariat grav conducta de azbociment, magistrală, care comunică cu toate cele 4 surse ale orașului. Din acest motiv, ore bune, apa nu a curs deloc în unele cartiere, iar în altele nu a avut presiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 26