O NOUĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU GLORIA BUZĂU

0
262

Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere, de această dată în duelul nou-promovatelor. Formația din Crâng a fost învinsă cu 2-1 de Unirea Slobozia, la capătul unui meci în care a primit ambele goluri în minutele de prelungiri ale celor două reprize.

Gloria a început decisă partida din deplasare și a avut o ocazie în minutul 9, la incursiunea lui Matos. Și Akhmatov putea deschide scorul șapte minute mai târziu, dar a șutat pe lângă poartă, de la marginea careului. În minutul 20, echipa buzoiană a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, tot prin Matos, care a șutat puternic de la distanță, dar mingea a fost respinsă de portarul Unirii.

Dacă Gloria nu a reușit să înscrie, a făcut-o echipa din Slobozia, la ultima fază a primei reprize. La un duel aerian în careul buzoienilor, mingea l-a lovit în braț pe Călin, iar arbitrul a dictat penalty, după ce a consultat VAR-ul. Pospelov a transformat, iar Slobozia a intrat la cabine în avantaj.

Gloria a egalat, în minutul 64, prin Alex Stan, jucător împrumutat de la Rapid. Tânărul a reluat în plasă, cu capul, la o centrare venită de la Tavares. Tot dintr-o centrare putea puncta și Cristi Dumitru, cinci minute mai târziu, însă buzoianul a expediat balonul în bară. În minutul 74, VAR-ul a ajutat-o și pe Gloria. Ialomițenii au înscris, însă reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid. Unirea a reușit să puncteze tot în minutele de prelungire, prin același Pospelov. Ucraineanul, nemarcat la un corner, a reluat în plasă, de la șase metri.

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a rămas cu 5 puncte în clasament și ocupă, în continuare, ultima poziție a SuperLigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =