DORNICI SĂ LUCREZE ÎN SPITALUL JUDEȚEAN BUZĂU

0
551

Spitalul Județean de Urgență Buzău a început să aibă ,,lipici” la absolvenții școlilor postliceale sanitare. Dovadă numărul mare de candidați înscriși la concursul organizat, în această perioadă, de unitatea medicală, pentru ocuparea a 38 de posturi. La concurs s-au înscris aproximativ 250 de buzoieni, care doresc să lucreze în cea mai mare unitate spitalicească din județ. O concurență acerbă se înregistrează pentru posturile de asistent medical debutant și de infirmieră debutantă. Nu sunt ocolite nici posturile de brancardier sau de îngrijitoare.

Spitalul Județean de Urgență Buzău a scos la concurs și 7 posturi de asistent medical generalist. Printre concurenți, pe lângă absolvenții școlilor postliceale sanitare, se mai află și asistenți medicali care activează în sistemul privat și care, acum, vor să lucreze la stat.

Concursurile de angajare sunt programate la începutul acestei săptămâni. Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se confruntă, de câțiva ani, cu o acută criză de personal. Secţiile duc lipsă, atât de medici, cât şi de brancardieri, îngrijitoare şi personal administrativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 37