SURPRIZĂ URIAȘĂ PENTRU METALUL BUZĂU

0
358

Surpriză uriașă în Cupa României! Metalul Buzău a eliminat-o pe „U” Cluj, lidera clasamentului din Superligă. Echipa buzoiană a început motivată partida și a avut câteva mari ocazii de a înscrie. Moldovan, Opaiț și Tudorică au trecut pe lângă deschiderea scorului încă din primele 45 de minute, însă șuturile acestora nu au nimerit poarta ori au fost parate de portarul Gorcea.

Chiar dacă Clujul a început mai bine repriza a doua, Metalul a reușit unicul gol al meciului, după un sfert de oră de la reluare. Abia trimis în teren, Matei Constantinescu a finalizat de la marginea careului, după o gafă a lui Mitrea, căpitanul oaspeților. Pe final, Universitatea Cluj putea egala în două rânduri, în minutul 90, când Mitrea a reluat din șase metri într-un apărător al buzoienilor și la ultima fază a meciului, atunci când mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de la 16 metri a fost respinsă de portarul Metalului. S-a încheiat 1-0 pentru Metalul Buzău, care s-a calificat în grupele Cupei României.

În schimb, Gloria a fost eliminată din competiție, după ce pierdut la Afumați. La finalul celor 90 de minute regulamentare, a fost 0 la 0. Daniel Benzar a încris pentru 0 la 1 în minutul 95 și se părea că meciul s-a decis. Afumați a egalat, însă, în minutul 119 dintr-un penalty executat de Zaina. La loviturile de departajare, gazdele au punctat de fiecare dată, iar pentru Gloria a ratat Tescan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =