MAI MULTE FEMEI PE LISTE, OBIECTIV PENTRU LIDERUL PSD, LA ALEGERILE PARLAMENTARE

0
167

Reales președinte al PSD, premierul Marcel Ciolacu a trasat deja sarcini pentru președinții organizațiilor social-democrate din țară și a anunțat obiectivele partidului la alegerile parlamentare. Ciolacu își dorește ca pe listele PSD, de la scrutinul din 1 decembrie, să se regăsească multe doamne. Asta ar fi, în opinia liderului PSD, prima etapă de reformare a partidului.

La Congresul PSD, Marcel Ciolacu a amintit de dificultățile traversate de PSD în ultimii ani dar și de reușitele partidului sub conducerea sa, punând accent pe recâștigarea încrederii cetățenilor și pe redresarea economică a țării.

Conform calendarului de acțiuni din perioada electorală a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților, care vor avea loc duminică, 1 decembrie, campania electorală va începe pe 1 noiembrie și se va încheia pe 30 noiembrie la ora 07:00. Atunci  va începe și prima zi de votare în străinătate. Suma totală estimată pentru pregătirea, organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare este de aproape 880 de milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =