FILME ȘI TEATRU PENTRU COPII, ÎN PARCUL CRÂNG, LA BIAF KIDS

0
237

Buzău International Arts Festival (BIAF) are și o secțiune rezervată copiilor, BIAF Kids 2024. Timp de 3 trei zile – 29, 30 și 31 august, festivalul  aduce filme și spectacole de teatru pentru copii, pictură pe față, muzică, dans și distracții cei mici. Intrarea este liberă.

Cei mici îi vor însoți în aventurile lor pe „Muzicanții din Bremen”, pe „Pinocchio” și pe Colorici, în spectacolele de teatru ce se vor juca pe scena BIAF Kids 2024. În Parcul Crâng din Buzău.

Dintre filmele ce vor rula pentru copii, amintim „Elemental” (2023), care pune povestea unei tinere pe nume Ember (Flamă), o fată dură, iute la minte și înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental și docil, pe nume Wade (Șuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc.

Un alt film pregătit pentru micuți este „Roșu aprins” (2022). Filmul are în rolul principal o tânără pentru care adolescența chiar aduce schimbări majore, ba chiar… o transformă! „Dorința” este filmul care spune povestea Ashei, o fată cărui i se îndeplinește o dorință de către o stea buclucașă. Toate filmele sunt dublate și au audiență generală. Iar intrarea este liberă!

Copiii care vin la BIAF Kids 2024 se vor putea distra la disco alături de voluntarii BIAF, cu dans, la momentele cu animatori, muzică, baloane, pictură pe față și multă joacă.

Participarea la toate evenimentele dedicate copiilor  este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =