UN MECI FĂRĂ SURPRIZE

0
291

Nu a fost nicio surpriză în meciul Gloriei Buzău, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, revelația campionatului. Formația din Crâng a fost învinsă cu 2-0, scor stabilit chiar din prima repriză.

Gloria a început fără teamă și a avut o primă mare ocazie de a încrie, în minutul 7, la șutul puternic a lui Akhmatov, parat însă de portarul ardelenilor. Buzoienii au mai avut o șansă de a înscrie în minutul 15, după incursiunea lui Gladun, care a finalizat cu un șut pe lângă buturi. Oarecum contrar jocului, clujenii au reușit să înscrie în minutul 27. Nistor a centrat de la colțul careului pe colțul lung, iar Bic a fost faultat, imprudent, de Ferraresso. Arbitrul a dictat penalty, care a fost transformat de același Nistor. Golul doi a venit chiar înainte de pauză, în minutul 43, după o gafă a lui Gladun. Tânărul jucător al Gloriei a pierdut mingea, iar Nistor a declanșat contraatacul, mingea a ajuns la Rață, care a centrat pentru finalizarea lui Thiam.

După pauză, atât Clujul, cât și Gloria au avut câteva ocazii bune de a marca, însă niciuna nu s-a concretizat pe tabelă. Budescu și-a încercat norocul cu un șut de la 50 de metri, însă fără emoții reale pentru portarul ardelenilor. În urma acestui rezultat, Gloria a rămas cu 5 puncte în clasament și este ultima din Superligă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =