O NOUĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU METALUL BUZĂU

0
328

Încă o înfrângere pentru Metalul Buzău, de această dată în fața unei nou- promovate. Echipa buzoiană a cedat, pe teren propriu cu FC Bihor, cu 1-2, la capătul unui meci în care a condus mai bine de o repriză.

Buzoienii au început excelent și au deschis scorul încă din minutul 8, prin Vali Robu, care a reluat cu capul în plasă, de la marginea careului mic, după un corner.

După gol, Metalul s-a mulțumit să păstreze posesia și să speculeze eventualele erori în defensiva oaspeților. Bihorenii au încercat să egaleze însă nu au reușit, deși au avut și o bară.

În repriza secundă, o schimbare în tabăra oaspeților a schimbat cursul jocului. Intrat în teren, veteranul de 37 de ani, Ioan Hora, a schimbat tot jocul Bihorului. Golul egalării a venit după un pressing agresiv al oaspeților. Balonul a ajuns la Hora care a centrat excelent pentru Jurj, iar atacantul a reluat fără probleme pentru 1 la 1. Tot Hora a fost protagonist și la golul de 1-2, în minutul 68, după ce a transformat o lovitură liberă de la 25 de metri. Metalul a avut trei ocazii mari de a egala, dar, pe rând Rusu, Moldovan și Vali Robu nu au putut înscrie.

Metalul Buzău a pierdut, astfel, al doilea meci pe teren propriu din acest sezon de Liga 2. Etapa viitoare, duminică, buzoienii au un alt meci extrem de greu, în deplasare, cu Csikszereda. Până atunci, joi, Metalul joacă acasă, în cupă, cu Universitatea Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 65