GLORIA BUZĂU, ÎNVINSĂ LA SCOR

0
253

Înfrângere la scor pentru Gloria Buzău, în Bănie! Formația din Crâng a fost surclasată de Universitatea Craiova cu 5-1, la capătul unui meci în care se poate consola doar cu golul frumos înscris de Budescu.

Buzoienii au jucat curajos timp de 25 de minute, perioadă în care nu i-au lăsat  pe olteni să-și facă jocul de posesie. Craiova a deschis scorul în minutul 39, după un corner în care mingea a lovit bara, iar Maldonado, a reluat în plasă, cu capul. Până la pauză, gazdele au mai înscris o dată, prin Bană. Atacantul a profitat de indecizia apărătorilor buzoieni la o centrare și a reluat decisiv de la 7 metri.

Și în repriza a doua oltenii au fost mai buni. Mitriță a majorat scorul, în minutul 65, cu toată opoziția portarului Railean care respinsese primul șut al micuțului mijlocaș. Gloria s-a putut consola, însă, cu cel mai frumos gol al meciului. Veteranul Budescu a înscris în minutul 67, de la marginea careului, din vole. Din păcate, golul lui Budescu nu a adus și o revenire în jocul buzoienilor. Oltenii au înscris, din nou, în minutele 74 și 84, consfințând o victorie cât se poate de clară a gazdelor.

În urma acestui rezultat, Gloria coboară în clasament și se pregătește pentru un nou duel dificil în etapa următoare, când va întâlni, la Buzău, pe Universitatea Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 31