FĂRĂ SOLUȚIE DEOCAMDATĂ

0
512

O decizie a Primăriei Buzău, luată cu ceva timp în urmă, le creează mari probleme, atât comercianților din Piața Centrală, cât și șoferilor care vor să parcheze în zonă. Mai exact, lângă McDonalds, administrația locală a decis să anuleze calea de acces a autoturismelor, tocmai pentru a crea locuri de parcare pentru cei care doresc să cumpere din piață. Numai că închiderea acelei ieșiri prin crearea unui trotuar în zona respectivă a făcut ca traficul să fie infernal. De asemenea, pentru a ajunge la parcarea din Piața Centrală, adesea, șoferii stau în coloană pe Bd. Unirii Sud, înainte de intersecție.

Pentru că au mari probleme și în ceea ce privește aprovizionarea cu marfă în Piața Centrală, comercianții i-au cerut primarului Constantin Toma să găsească o rezolvare a situației. Edilul recunoaște însă că, pentru moment, nu are nicio soluție în a le satisface doleanțele.

Constantin Toma spune că zona respectivă fusese gândită cu totul altfel. El ar fi avut în plan să construiască o parcare cu camere frigorifice si cu aprovizionare efectuată prin subteran.

Administrația locală nu are, deocamdată, nicio intenție să creeze a altă cale de acces în Piața Centrală, iar până când se va găsi o soluție optimă, aprovizionarea comercianților din Piața Centrală se va face ca si până acum, cu sincope.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 42