CALIFICARE FĂRĂ PROBLEME PENTRU METALUL BUZĂU

0
207

Metalul Buzău s-a calificat fără probleme în turul 4 al Cupei României, în urma unei victorii categorice pe terenul echipei de liga a 3-a Dacia Unirea Brăila. Buzoienii s-au impus cu scorul de 1-5, la pauză, la capătul unei partide pe care au controlat-o în totalitate.

Metalul a început în forță meciul disputat în comuna Șuțești și a ratat un penalty, în debutul întâlnirii, prin Matei Constantinescu. Buzoienii au reușit totuși să deschidă scorul, în minutul 18, prin Florin Opaiț, care a preluat o minge la 30 de metri, a trecut de doi jucători ai Brăilei și a șutat de la marginea careului, în dreapta portarului. După numai 4 minute, Dacia Unirea a egalat, după un corner executat de Oniciu. Metalul Buzău a mai ratat un penalty, dar a trecut din nou în avantaj, în minutul 45, prin Matei Constantinescu, în urma unei lovituri de la colțul terenului.

Repriza a doua s-a derulat după aceleași coordonate, cu echipa buzoiană în prim-plan. În minutul 50, Opaiț a înscris pentru 1-3, iar în minutul 62, Spătaru a mărit diferența: 1-4. Nu acesta a fost scorul final, buzoienii reușind încă un gol în minutul 2 al prelungiurilor. Andrei Fadei, un jucător de 18 ani, a marcat, după ce mai întâi a șutat în bară, însă mingea i-a revenit și a înscris de la 8 metri.

S-a încheiat 1-5 pentru Metalul Buzău, care își continuă aventura în Cupa României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 56