UN NOU VAL DE TURIȘTI AJUNGE PE LITORAL, DE SF. MARIA

0
202

Litoralul se pregăteşte să primească un nou val de turişti în minivacanţa de Sfânta Maria, când este de aşteptat ca să fie atraşi de vremea bună, dar şi de manifestările prilejuite de Ziua Marinei.

Conform estimărilor agenţiilor de turism, peste 140.000 de turişti vor fi pe litoral în perioada 15-18 august, când gradul de ocupare în unităţile clasificate va depăşi 90%.

Românii care s-au decis mai greu încearcă să rezerve pe ultima sută de metri un loc de cazare pe litoral pentru minivacanța care urmează.

Cele mai aglomerate stațiuni  vor fi Eforie Nord, Mamaia și Neptun-Olimp.

Potrivit agentiilor de turism, toate au fost la mare căutare, și all inclusive-ul, dar și cazările doar cu mic dejun.

În Mamaia, un pachet de trei nopți pornește de la 864 lei, iar în Neptun-Olimp, pachetul de trei nopți pentru o cameră dublă pentru doi adulți pornește de la 528 lei.

Joi, de Ziua Marinei, între orele 10:00 și 12:00, pe faleza Comandamentului Flotei din Constanța, publicul va putea asista la un exercițiu naval demonstrativ oferit de Marina Militară Română.

De la ora 20:00 va avea loc tradiționalul ceremonial de retragere cu torțe a marinarilor în zona Piața Ovidiu – Portul Tomis, iar ziua se va încheia cu un spectacol de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =